Силиконови шини за коригиране на пръстите на краката Hallux

12 рейтинги на клиентите Много търсен!

Искате ли да се чувствате уверени, докато носите сандали? Ортопедичните силиконови шини ще ви помогнат да коригирате пръстите на краката си по естествен начин – без хирургични процедури!

Опаковката съдържа: 2x силиконови шини Hallux (един чифт)

45,00лв. 29,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 30.10.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 29,00лв./к-т 2x 23,20лв./к-т 3x 20,30лв./к-т
Понастоящем 6 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

КОРИГИРА СВИТИТЕ ПРЪСТИ НА КРАКАТА

Тази силиконова шина ви помага да коригирате свитите пръсти на краката и облекчава болката в краката и стъпалата, която е резултат от свиването на пръстите.

БЪРЗИ И ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ

Редовната употреба на шината ви позволява да върнете пръстите на крака в естественото им положение по-бързо и да избегнете болезнени хирургични процедури.

ПРЕДОТВРАТЯВА ДЕФОРМАЦИЯТА НА ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА

Шините предотвратяват появата на деформации и кокалчета на пръстите на краката, които възникват вследствие на неподходящи обувки, прекомерно ходене и време, прекарано в изправено положение.

КОРИГИРА НЕПРАВИЛНАТА СТОЙКА

Сгънатите пръсти на краката могат да имат отрицателен ефект върху походката и стойката ви! Шините ще ви помогнат да разпределяте по-добре тежестта върху стъпалата, което с течение на времето ще подобри и стойката ви.

УДОБНИ В ОБУВКИТЕ

Шините са изработени от мек и гъвкав силикон, така че са идеални за носене с обувките.

Съвет:

Препоръчва се да носите шините всеки ден: 10 минути за 1-вата седмица, 15 минути за 2-та седмица, 20 минути за 3-та седмица и т.н. Състоянието на пръстите на краката ще се подобри след около един месец употреба.

Характеристики:

  • Материал: мек, разтеглив силикон
  • Шини за пръстите на краката/шини за коригиране на свити палци на краката
  • Предотвратява образуването на кокалчета и възпалението на костите на пръстите на краката
  • Удобни и лесни за носене в обувки
  • Денонощна ергономична употреба
  • Унисекс
  • Универсален размер
  • Цвят: бял

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.