Сенник с UV защита GLADESHADE

60 рейтинги на клиентите Много търсен!

Трудно намирате сянка, където да паркирате автомобила си, за да го предпазите от слънцето? Сенникът с UV защита GLADESHADE е перфектен за вас!

74,00лв. 39,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 23.10.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 39,00лв./бр 2x 31,20лв./бр 3x 27,30лв./бр
Понастоящем 10 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Трудно намирате сянка, където да паркирате автомобила си, за да го предпазите от слънцето? Автомобилният UV сенник GLADESHADE е перфектен за вас!

GLADESHADE UV сенника е просто невероятен! Той предпазва от UV лъчи и е направен от алуминиева сплав – същия материал, използван в космическите приложения!

GLADESHADE има широко приложение! Той е проектиран да пасва на много и различни превозни средства: микробуси, камиони, ванове и други! Просто го изрежете според размера на предното стъкло на колата си и сте готови!

Този продукт е най -удобният сенник за автомобили, наличен на пазара! Просто издърпайте екрана за UV лъчи от дясно на ляво и го закачете на мястото му!

GLADESHADE UV сенника е супер лесен за инсталиране! Следвайте тези прости стъпки: (1) Фиксирайте вендузите от дясната страна на предното стъкло. (2) Завъртете копчето, за да създадете вакуум. След това поставете ръба в отвора. (3) Накрая издърпайте ръба отдясно наляво по дължината на предното стъкло.

Сенникът GLADESHADE е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН аксесоар за всички превозни средства!

В случай на плащане с наложен платеж, пакетът се доставя от Еконт. Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако платите доставката предварително през paypal или с кредитна карта, доставката се извършва от Еконт, ще получите пакета като препоръчано писмо на посочения адрес, ако отсъствате във времето на доставката, можете да го вземете в най-близкия пощенски клон. Известие за доставяне ще получите в пощенската си кутия.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.

Отзиви: 3
Лиляна Д.
10.10.2020
Изключително ефективен! Колата не се затопля отвътре, дори когато е на пряка слънчева топлина
Катя К.
24.09.2020
Лесен за инсталиране. Препоръчвам този продукт на всеки
Антон Е.
03.09.2020
Пасва идеално на моята кола. 5 ЗВЕЗДИ
Отзиви