Пръстен „ОБИЧАМ ТЕ“ на 100 езика – WORLDLOVE + БЕЗПЛАТНО колие

73 рейтинги на клиентите Много търсен!

Пръстенът WORLDLOVE & Колието ви дават силата, да станете по-дълбоко обичащ човек.

Пакетът включва:

  • 1 х пръстен + БЕЗПЛАТНО колие, цвят: сребърен
  • 1 х ПОДАРЪЧНА кутия

Забележка: размерът на пръстена е регулируем и пасва на повечето пръсти!

69,00лв. 45,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 23.10.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 45,00лв./бр 2x 36,00лв./бр 3x 31,50лв./бр
Понастоящем 7 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Запазете връзката си завинаги и създайте вечни спомени.

Пръстенът WORLDLOVE & Колието ви дават силата, да станете по-дълбоко обичащ човек.

Преодолейте всяко препятствие и се насладете на повече страст в живота си.

Изградете по-интимни отношения с половинката си.

Притежателите на пръстенът WORLDLOVE & огърлицата твърдят, че имат по-щастлив семеен живот и гледат по-смело към бъдещето си.

Това бижу ще впечатлява всекиго, където и да отидете.
Впечатлете хората около вас срещу символична сума.

ХАРАКТЕРИСТИКА:

  • Верижка 40 см + 5 см удължение. Височина на висулката: 3,75 см, широчина: 2,5 см
  • Пръстенът е регулируем, не се, че можете да имате проблеми с размера.
  • (Отваряне регулируемо) Пръстенът и колието се предлагат в сребърен вариант, затова разполагате с много начини да ги съчетавате.

  • Подходящ за всекидневна употреба – не потъмнява. Имате възможността да носите пръстена и колието винаги, когато желаете

  • Екологични и анти алергични материали – Нищо не може да бъде по-лошо от алергия, която ви пречи да носите любимия си пръстен и колие. Носете този пръстен и колие толкова често, колкото искате, без каквито и да е дразнения! Екологични материали, означава, че ние изработваме нашите бижута, спазвайки всички етични и законови норми и използвайки само и единствено благородни метали, придобити по начини, щадящи природата.
  • Удобни за носене – В повечето случай, обикновените бижута дразнят кожата на врата и между пръстите. Това не е така при нашите бижута. Уверяваме ви, че дори няма да забележите, че носите нови бижута! Но със сигурност ще забелязвате вниманието на хората, които няма да могат да отделят очи от вас.
  • Характеристики „Обичам те“ на 100 езика, гравирани чрез нано микро резба. Можете да го видите през всеки стандартен обектив на камера/смартфон! Насочете централното сърце на черен фон с фенерчето на камерата, за да покажете любовта си.

В случай на плащане с наложен платеж, пакетът се доставя от Еконт. Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако платите доставката предварително през paypal или с кредитна карта, доставката се извършва от Еконт, ще получите пакета като препоръчано писмо на посочения адрес, ако отсъствате във времето на доставката, можете да го вземете в най-близкия пощенски клон. Известие за доставяне ще получите в пощенската си кутия.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.

Отзиви: 3
Стефан
01.10.2020
Получих поръчката си и всичко изглежда доста добре. Мисля, че това е идеалният подарък за приятелката ми!
Томислав
28.09.2020
Влюбена съм в този пръстен! Всичко е точно както е описано (трябва да използвате камерата на телефона си, за да видите какво пише от вътрешната страна)
Камелия
08.09.2020
Доста добре! Наистина много ми харесва. Пратката беше добре опакована. Благодаря ви за чудесните продукти, които предлагате
Отзиви