Невероятен уред за коса MEGA STYLE

59 рейтинги на клиентите Много търсен!

Професионално къдрене на коса с керамичното покритие 3 накрайника за по-здраво захващане!

89,00лв. 47,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 23.10.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 47,00лв./бр 2x 37,60лв./бр 3x 32,90лв./бр
Понастоящем 17 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Професионално къдрене на коса с керамичното покритие 3 накрайника за по-здраво захващане!

Предимства на керамичното покритие:

  • Осигурява равномерно затопляне по цялата дължина на пресата
  • Бързо и лесно плъзгане на косата, без допълнително скубане
  • Бързо и фино стилизиране на дълга, обемна и никога необработвана коса
  • Придава невероятен блясък на вашата коса

Мощност: 60-100 W Дисплей за контрол на температурата: Дигитален Максимална температура: 210 ℃ Минимум: 180 ℃ Подходяща коса: Суха диаметър на пресата: По-малко от 15 мм Тип: Многофункционална преса Размери на пресата: Други напрежение (V): 110-240 V Срок на експлоатация на плочите: Повече от 50000 пъти Захранван източник: Електричество: Начин за сглобяване на захранващия кабел: 360 ° въртящ се размер на продукта (Д х Ш х В): 33 x 8 x 3 см Пакетът съдържа: 1 х Преса

В случай на плащане с наложен платеж, пакетът се доставя от Еконт. Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако платите доставката предварително през paypal или с кредитна карта, доставката се извършва от Еконт, ще получите пакета като препоръчано писмо на посочения адрес, ако отсъствате във времето на доставката, можете да го вземете в най-близкия пощенски клон. Известие за доставяне ще получите в пощенската си кутия.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.

Изтеглете инструкции за този продукт (.pdf)