Мини дрон EYEINSKY

71 рейтинги на клиентите
Много търсен!

Насладете се на този мини дрон, където и да се намирате. Просто го свържете с телефона си и направете страхотни снимки и клипове на местата, които посещавате.

179,00лв. 81,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 29.1.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 81,00лв./бр 2x 64,80лв./бр 3x 56,70лв./бр
Понастоящем 7 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Насладете се на този мини дрон, където и да се намирате. Просто го свържете с телефона си и направете страхотни снимки и клипове на местата, които посещавате. Благодарение на преносимия калъф, няма да бъде нужно да се притеснявате от дъжд или намокряне, а висококачествените материали, от които е изработен калъфът, осигуряват 24-часова защита от удари.

Впечатлете приятелите си и всички около вас или преоткрийте труднодостъпни места, само и единствено гледайки в екрана на вашия телефон. Този мини дрон е снабден с презареждаща се акумулаторна батерия и бутон, който кара дрона да се върне на мястото си, само с едно натискане.

  • Правете невероятни снимки, където и да се намирате
  • Вградена презареждаща се акумулаторна батерия
  • Връщане с едно щракване
  • Водоустойчива калъф

БЕЛЕЖКА! Моля, изтеглете безплатно приложение на мобилния си телефон, преди да употреба: DH FPV

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.

Изтеглете инструкции за този продукт (.pdf)

Оценка на купувача Отзиви: 3
Деница Х.
30.12.2020
Оценка на купувача
Работи много добре. Чудесни снимки по време на пътуване.
Фифи К.
09.12.2020
Оценка на купувача
Доста съм впечатлена от този мини дрон. Веднага щом започнете да правите снимки с него, които се запаметяват директно на телефона ви, ще разберете колко е яко.
Ники Н.
28.11.2020
Оценка на купувача
Препоръчвам! Не очаквах това да е толкова добър! Ще си купя още един.
Отзиви