Креативен пъзел комплект с дрелка MASTER KID

79 рейтинги на клиентите
Много търсен!

Перфектен подарък за вашето дете! Този комплект ще ви помогне да изградите координация, ще подобри творческото мислене, въображението и двигателните умения на вашето дете.

Опаковката съдържа 237 броя:

  • 1 х отвертка
  • 1 х електрическа дрелка (батерии не са включени)
  • 1 x гаечен ключ
  • 1 x кутия
  • Изграждащи блокове
  • Винтове

99,00лв. 46,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 29.1.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 46,00лв./бр 2x 36,80лв./бр 3x 32,20лв./бр
Понастоящем 12 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

СТИМУЛИРА УЧЕНЕТО ЧРЕЗ ИГРА

Хиляди родители купуват играчки за развитието на малките си деца, за да могат да се учат, докато играят. Играчката STEM прави игрите по-трудни, но все пак много интересни. Дръжте децата си ангажирани в продължение на часове. Насладете се на възможността да ги наблюдавате как самостоятелно разкриват света, строят и се учат!

 width=

СТИМУЛИРА ТВОРЧЕСТВОТО И ВЪОБРАЖЕНИЕТО

С електрическия инструмент децата ви ще могат да завиват и развиват винтовете и гайките от комплекта. Постигнете STEM развитие само чрез основни инженерни познания, строителни игри и ранни математически инструкции.

 width=

ЛЕСЕН И БЕЗОПАСЕН ЗА ИГРИ

Техниката за захващане на пластмасовите бутони към таблата, в най-различни комбинации, подпомага за развиването на координацията между очите и ръцете на децата, а също така спомага и за усъвършенствуването на двигателните умения и творческото мислене. Комплектът се предлага в пластмасов контейнер, което спомага за лесно прибиране и съхранение, а към него е добавено и удобно ръководство с илюстрации.

 width=

НАПРАВЕТЕ НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК

Искате да изберете интересна играчка за вашите деца? Не търсете повече! Този креативен комплект е чудесен за рождени дни, почивки, специални поводи и др.

 width= Спецификация:

  • Материал: ABS
  • Батерии: 2 x AA (не са включени)
  • Размери: 24 x 30 см

Валентина Б.. ⭐⭐⭐⭐⭐

страхотен комплект, детето ми го обикна веднага!!!

 width=

Тихомир Л. ⭐⭐⭐⭐

хубава играчка :) Обичам факта, че можеш да направиш фигура от горе на долу… синът ми наистина обича да си играе с този комплект по цял ден

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.