Ендоскоп за почистване на уши CLEANHEAR

64 рейтинги на клиентите Много търсен!

Използвайте камерата с висока разделителна способност, за да погледнете в ухото си и почистите ушната кал с лекота!

129,00лв. 28,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 23.10.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 28,00лв./бр 2x 22,40лв./бр 3x 19,60лв./бр
Понастоящем 17 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

ПРОСТО И ПРИЯТНО

Използвайте камерата с висока разделителна способност, за да погледнете в ухото си и почистите ушната кал с лекота! Четири различни щуцера, включени в комплекта за различни видове ушна кал (мазна, влажна, втвърдена, нормална).

БЕЗОПАСЕН И ГЪВКАВ

Нашият ушен ендоскоп е безопасен при многократна употреба – просто го почистете с антибактериална кърпа. Използвайте го за ушите, устата, носа и други места!

В случай на плащане с наложен платеж, пакетът се доставя от Еконт. Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако платите доставката предварително през paypal или с кредитна карта, доставката се извършва от Еконт, ще получите пакета като препоръчано писмо на посочения адрес, ако отсъствате във времето на доставката, можете да го вземете в най-близкия пощенски клон. Известие за доставяне ще получите в пощенската си кутия.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.

Отзиви: 3
Давид Р.
06.09.2020
Използвам го, за да поддържам чисти ушите на децата ми. Получавате кристално чист образ само за няколко минути след лесно инсталиране.
Силвия Митева
05.09.2020
Много ми харесва този уред. Успях да изпратя снимки на моята лекарка и тя ми каза какво да правя, вместо да ходя до кабинета й. Много лесен за използване и всичко се вижда ясно! Харесвам го!
Филип
20.08.2020
Ендоскопът работи перфектно. В ушите ми се образува нещо като „ушен восък“ и трябва да го отстранявам поне два пъти годишно, с това устройство мога да го правя вкъщи, като спестявам време да ходя до клиниката. Картината е много ясна, а светлината има 3 режима и е много ярка. Страхотен продукт, силно препоръчвам.
Отзиви