Въртяща се безжична електрическа маша CURLCODE

49 рейтинги на клиентите
Много търсен!

Автоматичната маша е перфектният нов високотехнологичен уред за стилизиране на коса за всички, които не са свикнали да използват традиционни маши.

79,00лв. 59,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 5.8.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 59,00лв./бр 2x 59,00лв./бр 3x 59,00лв./бр
Понастоящем 14 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

 

  • 6 степени на температура и 6 настройки за таймер, което Ви позволява да накъдрите косата си на големи или малки вълни по всяко време и навсякъде;
  • Функция за автоматично изключване ~ ако е оставен включен и не се използва, уредът ще се изключи автоматично след 15 минути, за да не се изтощава батерията

  • Интелигентна система: безжичната автоматична маша може самостоятелно да задава температурата (150 °C, 160 °C, 170 °C, 180 °C, 190 °C, 200 °C), времето за къдрене (8, 10, 12, 14, 16, 18 секунди) и посоката на къдриците (наляво или надясно).
  • USB вход и изход: Зареждането на машата отнема около 4,5 часа. Може да се използва до 60 минути и се предлага с 5000 mAh литиево-йонна батерия, която същевременно може да се използва и като захранваща банка
  • 6 ОПЦИИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ТАЙМЕРИ: избор на температура от 150 – 200 °C и таймери за автоматично къдрене от 8 – 18 секунди, което гарантира лесното оформяне на перфектни къдрици, спестявайки време.

Двупосочно въртене
Благодарение на новата технология за двупосочно въртене трябва само да зададете желаната посоката и да поставите косата за получаване на перфектни къдрици. Лесна за употреба.

Безжична, с USB изход
Уникален безжичен дизайн, може да се използва по всяко време и навсякъде. Със своя капацитет от 5000 mAh батерията осигурява 60 минути продължителност на работа и може също така да бъде използвана за зареждане на мобилен телефон в случай на спешност.

Възстановяване и подхранване на косата
Покритието на машата с растителен протеин ефективно възстановява увредената коса и я прави по-мека и гладка.

LCD дисплей
LCD дисплей за температура, който създава уникално изживяване по време на стилизиране, като същевременно предотвратява увреждането на косата.

Дизайн против плъзгане
Малката и изискана форма, както и специалният дизайн на дръжката, правят използването на машата по-удобно.

Удобна за носене
Машата CURLCODE е с малък размер и е лека, което я прави изключително удобна за носене. Можете да я използвате по време на пътуване, във фитнес залата и др.

 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Изтеглете инструкции за този продукт (.pdf)
Отзиви: 3
Анелия Кирилова
23.07.2021
Бърза доставка, отличен продукт, надмина очакванията ми. Много съм доволна от тази покупка, силно препоръчвам.
Ана Петрова
11.07.2021
Обичам я! Доставката отне известно време, но определено си заслужаваше чакането!
Елена Христова
29.06.2021
Машата работи добре, бързо се загрява, прави забележителни къдрици.
Отзиви